Jegyvásárlás

Program


Európa, édes hazám

Európa, édes hazám

Tömöry Péter: Európa, édes hazám!

színmű, sok zenével

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 12. vasárnap, 19:00

„Amikor írtam, a Badische Landesbühne (1992) felkérésére, nem gondoltam, hogy aktualitása mind időben, mind térben idáig »migrál«. (Akár jómagam is.) Nem állt szándékomban a színházba visszavinni, talán éppen személyes, erdélyi érintettségem okán. Ennek ellenére a cselekmény egyik szereplője sem én vagyok, de emberközelben éltem meg annak a magyar−sváb, román−szász, keletnémet és kurd migráns »megváltást váró« történetét egy nyugatnémet menekülttáborban.” (Tömöry Péter)

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!