Jegyvásárlás

Program


Everest 2.0 - A palackba zárt ügyvéd // Neszmélyi Emil önálló estje

Everest 2.0 - A palackba zárt ügyvéd // Neszmélyi Emil önálló estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 6. vasárnap, 19:00

A Dumaszínház palettáján visszatérő irányzat a spoken word, az elbeszélés művészete, ami persze a humort sem nélkülözi. Emil már két alkalommal járt az Everesten, és mindkét oldalán átélt izgalmas kalandokat. Volt, hogy az utcáról jutott fel a világ tetejére, de olyan is többször előfordult már, hogy csak kevésen múlt az életben maradása. Ezeket az izgalmas történeteket osztja meg velünk a csak rá jellemző stílusban, sok videóval és még több képpel repít bennünket az Everest mindkét oldalára.

Az előadást 12 éves kortól 100 éves korig mindenkinek ajánljuk.

Az előadó ügyvéd, az első és máig az egyetlen magyar, aki a nehezebb, tibeti oldalon juttatta el a nemzeti zászlónkat az Everest csúcsára. Tette mindezt a csúcstámadás idején a halálzónában átélt asztmás rohamai ellenére. Ezt követően a déli oldalról is kísérletet tett csúcsot érni, ezúttal erről is mesél nekünk. Stílusa könnyed, elgondolkodtató és helyenként sokkoló. Közben pedig a közönség akár azt is érezheti, hogy Emillel közösen mássza épp meg az Everestet vagy együtt menekül meg vele a pusztító lavinák elől.

Ezúttal megtudhatjuk, hogy kerül egy pékség az Everest alaptáborába, milyen asztmásként létezni 8000 méter fölött a halálzónában, miért nincs helikopter a tibeti oldalon és miként kerül egy ügyvéd a mindennapi munkája mellett a világ tetejére.

Aki nem mindennapi élményre vágyik e különleges környezetből hozzánk érkezett előadótól, számára itt az alkalom. Az este folyamán az is kiderül, hogy a Dumaszínházban miért érhető el ez az előadás visszatérő módon, és vajon hol van helye a történetben a nevetésnek, mert az is helyet követel magának.

Emil kifejezetten kedveli, ha az előadás alatt a felnőttek mellett minél több 12. életévét betöltött ifjú hallgatóval mászhatja meg közösen Everestet, ezért őket is bátorítja a részvételre.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

zenés party két részben

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!