Jegyvásárlás

Program


Évszakok

Évszakok

A legkisebbeknek szóló előadásunkkal az évszakok váltakozásait mutatjuk be. A színek és formák, a ritmus és zene által a csecsemőket szeretnénk elkápráztatni, míg a legkisebb óvodásoknak az évszakok változásának felismerése nyújtja az örömet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 16:00

Évszakok - BabaSzínház

A legkisebbeknek szóló előadásunkkal az évszakok váltakozásait mutatjuk be. A színek és formák, a ritmus és zene által a csecsemőket szeretnénk elkápráztatni, míg a legkisebb óvodásoknak az évszakok változásának felismerése nyújtja az örömet. A felnőtteknek irányt szeretnénk mutatni abban, hogy hogyan lehet hulladékokból kreativitásra ösztönöző játékokat készíteni, ugyanis az előadás kellékei, bábjai  újrahasznosított  papírhengerekből készültek. Bábszínházunk célkitűzése között szerepel a környezetvédelemre való figyelemfelkeltés, ez az előadás is ennek fényében készült:
a FÖLDÜNKÉRT, az ÉVSZAKOKÉRT, a GYERMEKEINKÉRT.

Rendező: Csortán Zsóka
Tervező: L. Deák Réka
Zene: Rákóczi Antal
Játsszák: Soós Emőke, Csortán Zsóka

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!