Jegyvásárlás

Program


Exkluzív Lemezjátszó -  Margaret Island

Exkluzív Lemezjátszó - Margaret Island

A Lemezjátszó exkluzív turnéjában a Margaret Island 3. sorlemezét hallgathatjátok végig bakelitről a megjelenés előtti héten.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 9. vasárnap, 19:00

A zenekar három oszlopos tagjával (Lábas Viki, Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf) Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani Kultúrfitnesz c. műsorának vezetője beszélget az új albumról, mely a hallgatás pillanatában még sehol máshol nem lesz nyilvános, csak a helyszínen.

Egyúttal lehetősége lesz a közönségnek személyesen találkoznia a zenekarral, akik pár vadonatúj dal akusztikus előadásával és készülnek az estre.

„A hallgatás élmény. Játsszuk le!”

Belépő: 1800 HUF

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!