Jegyvásárlás

Program


Exotic koncert 110. születésnap

Exotic koncert 110. születésnap

Vissza a gyökerekhez...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 19:00

Vissza a gyökerekhez... Az Exotic együttes 1986-ban Budapesten, Csepelen alakult. Az alapító tagok között három olyan személy van, akik első koncert, koncertező élménye a Királyeredei Művelődési Házhoz köthető, mely akkori nevén Rideg Sándor Művelődési Ház volt.
Idén úgy döntöttünk, hogy Tabár István és Vilmányi Gábor 110. születésnapját legméltóbban itt ünnepelhetik meg hazai környezetben.

Támogató az NKA

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!