Jegyvásárlás

Program


Ez is, az is” - Kegye János pánsípművész koncertje

Ez is, az is” - Kegye János pánsípművész koncertje

Kegye János fő hangszere a pánsíp, repertoárja igen széles, a magyar népzenétől, a filmslágereken át, a könnyűzene és a klasszikus örökzöldekig minden műfajra kiterjed.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 30. csütörtök, 19:00

Ez is, az is” - Kegye János pánsípművész koncertje a kertben

Kegye János 1974-től aktívan zenélt a Kisrákfogó együttesben, majd Panta Rhei (Debrecen) és a Hatszív (Békéscsaba) együttesekben szaxofonozott. A Spirál együttessel a Ki mit tud 3. helyezettje lett, majd ezt követte a Kati és a Kerek Perec, a Corvina, Piramis és az Edda együttes. 1988-ban Németországban jelent meg első lemeze pánsípon, mely aranylemez lett.

Fő hangszere a pánsíp lett. Repertoárja igen széles, a magyar népzenétől, a filmslágereken át, a könnyűzene és a klasszikus örökzöldekig minden műfajra kiterjed. Eddig 32 albuma jelent meg, számtalan lemezen közreműködött, és szerte a világon árulják pánsípos lemezeit. Számos lemezbemutató turnéja volt Amerikában, Kínában, Ázsiában és európai országokban. 2020. január 18.-án átvehette a Magyar Kultúra Lovagja megtisztelő címet. A mostani koncerten a 2016-ban megjelent Ez is, az is című CD-ről hallhatunk válogatást.

Rossz idő esetén az előadás a Színházteremben kerül megrendezésre.

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!