Jegyvásárlás

Program


Faces of love / A szeretet arcai
2

Faces of love / A szeretet arcai

Gondoltad volna,hogy eljutunk idáig? Hogy koldulni kell a szeretetet? A szeretetlenség világában élünk.

Szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Mindenről lehet-de erről nem. Mert a szeretet lényege az együtt. A veled. A velünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 19:00

Faces of Life / A szeretet arcai

Gondoltad volna,hogy eljutunk idáig? Hogy koldulni kell a szeretetet? A szeretetlenség világában élünk.

Szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Mindenről lehet-de erről nem. Mert a szeretet lényege az együtt. A veled. A velünk.
A szeretet világa az együtt világa. Az a másodperc,amikor igazán szeretünk,életünk egyetlen valóságos pillanata.

Együtt....Veled....Velem....Benned....Bennem.

Ha a közeledben van,akit szeretsz,mintha melegebb lenne a levegő. A tárgyak mosolyogni kezdenek, a szoba ismerősebb lesz,mintha az illat is megváltozna körülötted, ha a közeledben van,aki számodra kedves.
A szeretet mindent kibír-egyet nem:hogy elmúlik. Szeretünk-és vége!? Vége,örökre?! Soha nem lesz többé?!-Ez felfoghatatlan! Elviselhetetlen! Sokkal rosszabb,mint a fizikai kín vagy maga a halál,azért,mert egyszerűen természetellenes.
Ezért van az,hogy senkit sem lehet megvígasztalni,ha elveszti azt,akit szeret.

Két dologtól félünk. Az egyik hogy egyedül maradunk. Nincs nagyobb bűntetés,mint a kívül-rekedés,a kitaszítottság? Egyedül lenni nemcsak nem jó: nem is lehet.  A másik félelmünk,hogy föl kell adnunk a magányunkat,és össze kell olvadnunk másokkal. Ezért lesz minden társulás idővel éppolyan elviselhetetlen ,mint a magánzárka. Sokáig másokhoz tartozni sem jó. Magányban társat keresünk, mert nem -bírjuk sokaig-s ha társunk van,elöbb-utóbb újra a magányt, mert a közösséget sem -bírjuk ki.

Az élet nem más,mint az érzelmek játéka. Érzed,hogy jólesik a másik jelenléte,érzed lényének melegét,és a csók helyett már a puszta közelsége is boldogsággal tölt el.

A szeretet:élet.
Szeretet nélkül az élet: halál.

(Részlet Müller Péter- Szeretet című könyvéből )

Ajánlatunk


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

zenés party két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!