Jegyvásárlás

Program


Fák Alatt Zenekar / The Sharonz

Fák Alatt Zenekar / The Sharonz

Fák Alatt Zenekar / The Sharonz // Barlang
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 20:00

The Sharonz
Bár a Sharonz zenekar egy új formáció a hazai zenei palettán, számos eredményt tudhatnak a hátuk mögött. 2017 júniusában mutatták be az Édentől keletre című dalukhoz forgatott videóklipet, majd elnyerték a szarvasi Dobbantó Tehetségkutató különdíját. 2018 nyarán megjelent első kislemezük Te meg én címmel. 2018 októberében elnyerték az NKA Hangfoglaló Programjának támogatását.

A zenekar fellépett neves hazai fesztiválokon, mint a Fishing on Orfű, a Művészetek Völgye, a szolnoki Tiszavirág Fesztivál, illetve további számos rendezvényen országszerte. A Vadvirág című dalukhoz készített videóklip kiemelkedő nézettséget hozott a zenekar számára majd a 2019 októberében megjelent Illúzió című nagylemezüket teltházas lemezbemutató koncerttel ünnepelték meg Budapest egy neves klubjában.

Fák Alatt Zenekar
Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, mi pontosan ebből a műfajból kiindulva szerettünk volna valami újat csinálni. A klasszikus dob-basszus-gitár felállás mellé becsempésztünk egy hegedűt, sok-sok indiet hallgattunk, és így érkeztünk el a mához: a bölcsészdance-hez. Ezt egy interjún ragasztották ránk félig-meddig gúnyosan, de mi ezt magunkévá tettük, és azóta ez egyet jelent a FAZ-zal.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!