Jegyvásárlás

Program


Falusi Mariann, Presser Gábor - Húszegynéhány dalunk

Falusi Mariann, Presser Gábor - Húszegynéhány dalunk

2017‑ben jelent meg – Falusi Mariann-nal első igazi közös munkánk – a 13 DALUNK című lemez.
Már korábban is sokszor kérdezték: fel is léptek majd együtt valamikor?
Valamikor? Október 28‑án!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 28. szombat, 20:00

Igen, ezen a napon kiállunk első közös estünkre a Kongresszusi Központ színpadára, és eljátszunk, eléneklünk huszonegynehány dalt. Úgyhogy legyen a előadás címe HÚSZEGYNÉHÁNY DALUNK.

Játszom majd egyedül is, Mariann (Marikanéni) jó pár dalát kettesben adjuk elő, de velünk muzsikál majd Holló Aurél, a Kossuth-díjas Amadinda tagja, Tóth Tamás Ferenc, a Concerto Budapest hegedűművésze, újra bemutatkozik Kovax, „a Torok”, aki 2001 óta sokszor játszott velem, ideértve jó néhány nagy LGT-koncertet is,  akárcsak jóbarátunk, a multiinstrumentalista Födő Sándor.

Az október végi találkozás reményében,

Presser Gábor

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert…

romantikus vígjáték két részben

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!