Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Ez az est igazi tisztelgés az amerikai és magyar könnyűzene klasszikusai előtt. Garay Attila jazz sztenderd harmonizációi mellett a zenekar a magyar könnyűzene slágereinek jazz átdolgozásaival és néhány saját szerzeménnyel érkezik a Nemcsak Jazz Klub legújabb eseményére. Gábriel utánozhatatlan színészi, előadói készségei, az őt kísérő tehetséges zenészek együttes produkciója, az általuk játszott magyar jazz, klasszikus sztenderd, easy listening, azaz a könnyen hallgatható örökzöld zene mind garancia a felhőtlen kikapcsolódásra.

A zenekarról:
Farkas Gábriel énekes, színész, festőművész. Huszonöt éve a magyar zenei paletta show műfajának egyedülálló alakja. Jazz triójával, a Farkas Gábriel Banddel, több mint 20 éve telt házas estekkel szórakoztatja a budapesti közönséget, s az ország legexkluzívabb eseményein ad koncerteket. Ajándék c. első szóló albumán a magyar könnyűzene klasszikusait dolgozta fel, melyen Psota Irénnel is duettet énekelt. A formáció kultúrmissziója, hogy a magyar könnyűzene klasszikusait mai hangszereléssel újból megismertessék a közönséggel és ezt minden korosztály számára elérhetővé tegyék. Ezen az estén Szigetszentmiklósra is elhozza a legminőségibb klasszikus könnyűzenét.

A zenekar tagjai:
Farkas Gábriel - ének; Farkas Péter - jazz-basszusgitár, nagybőgő;
Földesi Attila - dobok; Juhász Attila - zongora

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!