Jegyvásárlás

Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl
2

Farkasházi Réka és a Tintanyúl

koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 10:30

A ma már kétszeres Fonogram-díjas zenekar 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben. Az öttagú zenekar nagy igénnyel választja a szövegeket, írja a dalokat, nagy gondot fordít a hangszerelésre és a minden esetben élő előadásra és stúdiómunkára.

A produkció az egész családot szólítja meg, hogy a minőségi együtt töltött idő szülő és gyerek között valóban megvalósuljon a koncerteken vagy otthon, a zenekar albumainak meghallgatása közben. Az elmúlt 16 évben a legnagyobb hazai koncerthelyszíneken és fesztiválokon túl számos saját szervezésű koncerten és online produkciókon keresztül lehet találkozni a zenekarral.

A zenekar tagjai:
Farkasházi Réka (ének)
Kálmán Tamás (gitár, ének)
Csiszár Ferenc (gitár, ének)
Studniczky László (basszusgitár)
Delov Jávor (dob)

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!