Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



Johannes Doktor Faust,
avagy borzadályos komédia ördögökkel
A Magamura Alkotóműhely vendégelőadása
-marionett játék-

Előadásunk különleges, ifjúsági és felnőtt közönségnek szóló bábszínházi produkció. A klasszikus középkori moralitásjátéknak olyan változata, amely a 19.századbeli cseh népi vásári marionettjáték és a családi bábszínházak kukucskaszínpadi hagyományát idézi meg, természetesen kortárs vizuális és zenei köntösbe öltöztetve.

Johannes Faust, a nagyravágyó mágus híres története a mindenkori ember keserves sorsát járja körbe, mikor is azon útján, melyen céljait igyekszik elérni, saját képességeinek határaiba ütközik. Inkább az ördöghöz fordul segítségért, és a szolgálatát a saját testével és lelkével fizeti meg, minthogy lemondjon az ambícióiról, és a már elért sikerekkel megelégedjen.

A pompás kiállítású díszletek és bábok, az élőzenei kíséret, az izgalmas témafelvetés és az előadók páratlan személyisége különleges élményt ígér minden nézőnek, leszámolva azzal a tévhittel is, hogy a bábszínház műfaja kizárólag gyerekeknek szól.

Díszlet, bábok: Boráros Szilárd
Dramaturgia, szövegkönyv: Boráros Milada
Zene: Takács Dániel, Pilári Áron
Rendezés: Boráros Szilárd, Boráros Milada
Játsszák: Boráros Milada, Boráros Szilárd és Pilári Áron

Időtartam: 75 perc
Az előadás 12 éves kortól ajánlott

 

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!