Jegyvásárlás

Program


Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel

Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 2. péntek, 20:00

Fekete Ádám: Haloktatás, márványprotézissel
PREMIER
rehabilitációs segédanyag a vizigót kosárlabdacsapat tolmácsolásában

Identitás kerestetik! Jelige: hajrá, vízigótok.

Minden fiatalember életében eljön az idő, amikor úgy érzi: most már igazán el kell kezdenie halakat oktatni. Ezután még jó pár év megy el tobzódó tétlenséggel és jelzőtűzszerű meneküléssel. A Haloktatás, márványprotézissel című oktatói segédanyag egy olyan világban segít eligazodni, ami… hát igen.

Nézzenek körül! Látják benne magukat?

Kik maguk? Önmaguk tükörképei? Identitáskereső-gépek? Munkanélküli szeráfok? Maguk is lehetnek ennek a titkos társaságnak a tagjai: embereké, akik összejárnak kosarazni, de nem testben, nem, az már a múlté. De vajon meddig lehet tűnődőnek maradni, teszi fel majd hirtelen az egyikük a kérdést, és kőkeményen meg is válaszolja. Közben végig ott lesz, ahol van, és talán az lesz, aki.

Az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának (2015-2020) vizsgaelőadása. Osztályvezető: Horváth Csaba.

Megtestesülők:
az SZFE frissen végzett fizikai színházi koreográfus-rendező osztályának tagjai és mások.

Aki látványt tervez: Molnár Anna
Aki rendez, ír, koreografál: Fekete Ádám

Az előadás hossza 100 perc

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!