Jegyvásárlás

Program


FENYŐ ÜNNEP - Fenyő Miklós koncert Aréna

FENYŐ ÜNNEP - Fenyő Miklós koncert Aréna

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet. 2018. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénába várja közönségét a hagyományos Fenyő Ünnep című szédületes rock and roll show-műsorára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 20:00

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Látványos, vadonatúj műsorral készül, de természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party vagy a Made in Hungária. Meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendégeivel pedig még tovább fokozza a hangulatot, s mindezt ugyanolyan energiával, mint azt az elmúlt évtizedekben tette.

Tudjátok, Fenyő nélkül nincs karácsony! Gyertek és ünnepeljünk együtt!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!