Jegyvásárlás

Program


Fenyves Quartet

Fenyves Quartet

A 2017-ben még trióként indult zenekar pályafutása alatt négy lemezt készített, a legutóbbi, The sweetest love of all című albumuk bemutatóját – egyúttal az együttes születésnapi koncertjét – az Opusban tartották hatalmas sikerrel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 13. csütörtök, 20:00

 Az eklektikus dalokkal teli szerzői lemezen számos, a jazz műfajába is beszivárgott zenei stílus képviselteti magát, a háttérben a Hammond-orgona elmaradhatatlan duruzsolásával megspékelve. A zenekar azt tűzte ki célul, hogy szórakoztató karakterű lemez szülessen, amely nemcsak a jazz rajongóinak szól, hanem más műfajok felől érkező zenehallgatók is könnyen befogadhatónak találják.

A tagok közötti barátság és egymásra hangolódás eredményeképpen a Fenyves Quartet koncertjei nemcsak jó hangulatúak, hanem rendre teret nyitnak hatalmas energiák és érzelmek felszabadulásának is. Fülbemászó zene, közönségcentrikus muzsikálás barátoktól barátoknak – mert a koncert végére mind azok leszünk.

Közreműködik:

Fenyves Márk - gitár
Benkő Dávid - Hammond-orgona
Mihalik Ábel - dob
Miskolczi Márk - basszusgitár

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Parkszínpad (szabadtéri színpad) Esemény kezdése: 2024. 05. 05. (vasárnap) 11.00 és 2024.05.12. (vasárnap) 11.00

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!