Jegyvásárlás

Program


Ferenczi György és az Első Pesti Rackák - Nemcsak Jazz Klub

Ferenczi György és az Első Pesti Rackák - Nemcsak Jazz Klub

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra,és a forradalom tisztelete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi,és Gérecz Attila verseivel, Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas,és forradalmi költők verseiben gazdag estét.  több

Ferenczi György és az Eslő Pesti Rackák

A Rackajam együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra,és a forradalom tisztelete. Így fér össze a kalotaszegi hajnali Petőfi,és Gérecz Attila verseivel, Hendrix zenéjével. A rendkívül energikus produkció mosolya bearanyozza a velük töltött tartalmas,és forradalmi költők verseiben gazdag estét. Nem muzsikálnak forradalmi verseket,mert még nem vettek részt forradalomban,és ezért nem éreznék hitelesnek. Fontosnak tartják azonban párhuzamba állítani e két forradalmár költő műveit,mert egy nemzet szabadságharca mindig megmutatja az illető nemzet igazi arcát.

Tájékoztató jegy vásárlásához

Remélem, hogy ismét találkozhatunk rendezvényeinken.

Tisztelettel szeretném a figyelmükbe ajánlani, hogy a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet alapján a megváltott jegye csak érvényes védettségi igazolvány bemutatásával jogosít belépésre.

Kérem, hogy igazolványát hozza magával a programra érkezéskor! Az igazolvány hiányában megváltott jegy birtokában sem tudjuk Önt a rendezvényre beengedni és ebben az esetben a megváltott jegy árát sem tudjuk visszaadni.

Felhívnám a figyelmét arra is, hogy 18 év alatti személyek önállóan megváltott jegy birtokában sem vehetnek részt a programjainkon.

Végezetül pedig tisztelettel kérem Önt, hogy a programokon, az Intézmény közösségi tereiben viseljen maszkot.

Az Ön védelme érdekében az Intézmény dolgozói is maszkban fogják feladataikat végezni.

Tisztelettel:

Lázár Gergő

igazgató

 

 

Ajánló


A Margitszigeti Szabadtéri Színpad rendhagyó koncerttel tiszteleg a 230 éve elhunyt Wolfgang Amadeus…

A Szalay lányok fehér lovon közlekedő, fátyolos tekintetű költőkről és délceg katonákról álmodnak,…

Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. A 80…