Jegyvásárlás

Program


Fesztbaum Béla - Boldog, szomorú dal-Kosztolányi-Karinthy-est

Fesztbaum Béla - Boldog, szomorú dal-Kosztolányi-Karinthy-est

Boldog, szomorú dal
Fesztbaum Béla estje
Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezsõ írásaiból


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 29. péntek, 19:00

Fesztbaum Béla Kosztolányi írásaiból készült elõadása, A Léggömb elrepül, 2019-ben ünnepelte 100. elõadását a Vígszínház Házi Színpadán. Ezen az estén is elhangzanak majd részletek a fenti elõadásból, de nemcsak a szellemes és elegáns, egyben mélyen humánus, a magyar nyelvet csodálatosan használó Kosztolányival találkozunk, hanem életre szóló jó barátjával, Karinthy Frigyessel is. A metszõ humor és irónia nagymesterével, aki képes arra is, hogy bármikor torkunkra forrassza a nevetést és görbe tükrében magunkra ismerjünk.
A számtalan humoros anekdotát és több, Fesztbaum Béla által megzenésített verset is felvonultató est fõszereplõi tehát Karinthy és Kosztolányi, a magyar irodalom méltán elismert és sokak által szeretett alakjai. Verseik, prózáik megkerülhetetlen viszonyítási pontok és újra-és újra felfedezhetõ igazi klasszikusok.
Közremûködik: Fesztbaum Béla, Jászai Mari-díjas színmûvész, Vígszínház

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!