Jegyvásárlás

Program


Fischer Ádám és a Danish Chamber Orchestra

Fischer Ádám és a Danish Chamber Orchestra

Zenekar a központban
Fischer Ádám és a Danish Chamber Orchestra
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 12. vasárnap, 19:30

Haydn: A megjutalmazott hűség – nyitány, Hob. Ia:11
Mozart: 38. (D-dúr) szimfónia, K. 504 („Prágai”)

SZÜNET

Beethoven: 4. (B-dúr) szimfónia, op. 60

Danish Chamber Orchestra
Vezényel: Fischer Ádám

A Zenekar a központban bérletben egy nagy múltú brit és osztrák zenekar után a Fischer Ádám vezetése alatt működő Danish Chamber Orchestra áll a Zeneakadémia színpadára, melynek gyökerei egészen 1927-re nyúlnak vissza. Bár az együttes még attól sem riad vissza, hogy rockzenekarokkal közösen adjon elő kortárs műveket, védjegye mégis a bécsi klasszikus repertoár tiszta és fantáziadús megszólaltatása. Fischer Ádám vezetésével számos emblematikus felvételt adtak ki Mozart szimfóniáiból és operáiból, 2019 tavaszán pedig napvilágot lát Beethoven összes szimfóniáját tartalmazó lemezük. A Zeneakadémiára többek közt a szerző 4. szimfóniáját hozzák magukkal, melyért Berlioz olyannyira lelkesedett, hogy azt állította: a mű második tételét nem ember, hanem maga Mihály arkangyal írta.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!