Jegyvásárlás

Program


Fiúk Ketten
2

Fiúk Ketten

80 perc improvizáció egy meleg párkapcsolatra. Két férfi. Szeretik egymást, együtt élnek. Átlagos estének néznének elébe, de érkezik egy hír…


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 19. kedd, 19:00

Egy hír a nézők ötlete alapján, ami próbára teszi a párkapcsolatukat. Így az este hirtelen különlegessé válik. Félelmek, vágyak, titkos gondolatok kerülnek napvilágra, amivel párként és egyénként is meg kell küzdeniük. És a vége? Az impróban és egy párkapcsolatban bármi megtörténhet.

Játszók: Bódy Gergő és Rada Bálint

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!