Jegyvásárlás

Program


Fókuszban a koreográfusok - Könczei Árpád és Diószegi László

Fókuszban a koreográfusok - Könczei Árpád és Diószegi László

Balt Orient - Diószegi László és Könczei Árpád koreográfiái

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 30. szombat, 19:00

A Balt Orient Express vonatot nem kell a táncházmozgalmat elindító és azt követő nemzedéknek bemutatni, ezzel utazott a 70-es 80-as években mindenki, aki Erdély ízeit, illatát és folklórkincsét a városból kiszakadva fel akarta fedezni, magába akarta szippantani. Ezen a vonaton zötykölődött egy erdélyi és egy budapesti fiatal is, hogy még a maga közegében élő népzenét, néptáncot lásson, tanuljon és gyűjtsön. Ezek az élmények voltak azok, amelyek Diószegi László és Könczei Árpád koreográfiai munkásságát meghatározták, ezekből az élményekből táplálkoztak színpadi műveik megálmodásakor. A néphagyomány hiteles tolmácsolása, közvetítése mellett mindketten fontosnak tartották azonban a társadalmi közeget is megmutatni, egyfajta szociográfiai érzékenység figyelhető meg műveikben, így még teljesebb módon kaphatunk képet egy lassan végérvényesen eltűnő világ hagyományos kultúrájáról. (Szögi Csaba, a sorozat szerkesztője)

A koreográfiák bemutatása után lehetőséget nyújtunk az alkotókkal való beszélgetésre.

A beszélgetés moderátora: Orza Calin

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!