Jegyvásárlás

Program


FŐNIX –Tűzcirkusz

FŐNIX –Tűzcirkusz

Ebben az előadásban magyar világsztárok, valamint az argentin Los Gauchos csoport lép fel olyan káprázatos produkciókkal, melyek elkápráztatnak, elgondolkodtatnak, tanítanak, összehoznak, motiválnak és szórakoztatnak! A jég és a víz után egy újabb elem köré épül a Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 10. vasárnap, 15:00

A Főnix - Tűzcirkusz című klasszikus cirkuszi műsorban a tűzből született világ jelenik meg látványos díszletekkel, fény-és videotechnikával, jelmezekkel és tűzshow-val, melyben világhírű, többszörös cirkuszfesztivál-díjas magyar artistaművészek, tűzzsonglőrök, tűzakrobaták lépnek fel, de hoppá, hol marad így a meglepetés? Annyit még elárulhatunk, hogy a Fővárosi Nagycirkusz Rippel Brothers rendezésében megvalósuló műsora lenyűgöző látványvilágával tartalmas és szórakoztató kikapcsolódást nyújt majd az egész család számára.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!