Jegyvásárlás

Program


FOUR STARS - Beliczai, Benk, Hajdú, Janklovics, vendég: Lakatos László

FOUR STARS - Beliczai, Benk, Hajdú, Janklovics, vendég: Lakatos László

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 30. vasárnap, 19:30

Az előadás időtartama kb. 2 óra, 1 szünettel.

Beliczai Balázs

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Magyarország egyik piacvezető stand-up komikusa. Mindig ügyfélorientált, közönségcentrikus. A szektor legdinamikusabban fejlődő szereplőjeként a prémium minőség elkötelezettje. Tavaly az utolsó negyedévben már 88%-kal volt poénosabb! Előadóművészi portfóliójában viccek, paródiák, zenés gegek. Szókimondó humorista: számára nem léteznek tabu témák, kivéve a kakilást. Tapasztalat és tudás ötvöződik kulturált produkcióiban, a legtrágárabb szavak közül pedig sose hagyná el a száját a ***. A humor sugárhajtású atombombája, aki nem ismer lehetetlent, ha jól megfizetik. Sikerének titka a folyamatos fejlesztés és nyitottság - egy szóval: ***jó! :)

Benk Dénes

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

A jászárokszállási, ősi magyar nevettető-klán leszármazottjának vallja magát, genetikai kódjában már gyerekként kimutatták a viccelődésre való hajlamot.

 

Vele született humorista adottságait előbb általános-, és középiskolai tanárai, később pedig az egyetemi kreditrendszer igyekezett elnyomni, hogy aztán a szórakoztatás iránti vágy felhajtóereje, elemi erővel repítse el a dumaszínpadig.

 

A kotyogós kávéfőző hangutánzó mestere, a populáris Pápa-zene támogatója, a Magdi anyus klón-hadsereg tervezője, aki megjelölte Overdose-t az iwiw-en. Gépészmérnökből lett poénművész, Aranykacaj-díjra jelölt viccmester, a Tölcsérek Rambóhoz című operett szerzője.

 

Stílusa mára letisztult, feje nagy, csapott és igen markáns.

Hajdú Balázs

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Orgazmus, foci, tőzsde, buddhizmus, sakk, állásinterjú, MLSZ, részvényindex, póker, tégla, önismeret, pornófilm forgatás. Ki az, akinek ez mind előfordul az életében? Nyilván sokan vannak. Ki az, aki erről szívesen mesél is? Néhányan. Ki az, aki erről színpadon, tévében, nagy nyilvánosság előtt beszél? Csak ő.

 

Az író, akinek könyve még nem készült el, mert nem tudja, mi legyen a téma. A pénzügyes, aki egyiptológus szeretett volna lenni, de végül a tőzsdén kötött ki.

 

A srác, aki lehetett volna rock zenész, profi focista, sakk-világbajnok, de sorsa mégis a stand up comedy felé terelte.

 

Az élő példa arra, mi az eredménye, ha az ember nyugtatóra iszik töményet.

 

Humor-maffiózó, a Dumaszínház szentesi munkacsoportjának legfiatalabb tagja. Képes fél órát pislogás nélkül beszélni, pulzusának frekvenciája ritka, ő a magyar humor Eric Claptonja.

Janklovics Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

A Kisherceg tudósa, a Revizor, járási orvosa, idegbeteg, tolószékes rendező, zeneakadémiai oktató, és a Sziget arca is volt már.

 

Egy ember, akiben számtalan személyiség találkozik most már a dumaszínpadon is. Színész, humorista, performansz-harcos, kisfilm-hős, és szerethető antihős, alkalmi jelleggel rádiós műsorvezető. Évtizedes színészi tapasztalattal is lámpalázas előadás előtt.

 

Megmondta: senkiháziak kezében a popszakma, és nem megy ki a Szigetre, inkább üzérkedik a jegyekkel. Susogós melegítő, zsír verda, trikó, fonetikus angoltudás, ő Mr. Prodizsáj, akinek a humorára sem mondhatja senki, hogy nem tetszetős.

 

A literál zenei stílus nagykövete, a legtehetségesebb Michael Jackson-imitátor Michael Jackson óta.

Lakatos László

Sziasztok! Lakatos László vagyok, Budapesten születtem 1992.03.19-én, azóta rontom itt a levegőt. Zenész családban nőttem fel, édesapám Id.Lakatos László zenetanár, édesanyám háztartásbeli. Egy testvérem van, Lakatos Ferenc, aki szintén zenész és fodrász egyben. Van egy gyönyörű és okos kisfiam , a legfiatalabb Lakatos László, ő minden büszkeségem. Tanulmányaimat a Práter Utcai Zenei Általánosban kezdtem, majd a Neumann János Szakközép Iskolában folytattam, végül a Petrik TISZK-ben végeztem. A rendszergazdai szakmámon kívül rendelkezem vagyonőri és taxis szakmával is. A stand up mellett jelenleg is taxizom. A stand up nemrég jött az életembe, amikor a Comedy Centralon hírdettek tehetségkutatót, ahol sikerült eljutnom egészen a döntőig, azóta szerves része az életemnek.
Azóta nem csak az a célom, hogy A pontból elvigyem az embereket B pontba, hanem hogy A pontban vagy B pontban megnevettessem az embereket. A hobbim az, hogy minél több időt töltsek el a fiammal, ezen kívül az evés, alvás, filmezés. Remélem valamelyik előadáson találkozunk! Várlak titeket sok szeretettel és családias hangulattal, parkolás az utcán, füstmentes lakás, barát feeling.. :)

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!