Jegyvásárlás

Program


FŐZŐKLUB

FŐZŐKLUB

A három -több, mint 60 éve- barátnő együtt elutazik egy olasz kisvárosba, hogy részt vegyen egy főzőtanfolyamon. Még nem sejtik, hogy életük legnagyobb kalandja vár rájuk, ahol megtalálhatják mindazt, ami eddig hiányzott az életükből.,

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 13. kedd, 17:00

Főzőklub
dán vígjáték, filmdráma, 98’
R. Mattias Troelstrup Sz. Stina Ekblad, Kirsten Olesen

Ők hárman több mint hatvan éve barátnők. És ahogy az a legjobb barátnők esetében lenni szokott, ha baj van, ott vannak egymásnak. Bár azt gondolják, hogy túl vannak már a legszebb éveiken, nem is tévedhetnének nagyobbat. Amikor együtt elutaznak egy olasz kisvárosba, hogy részt vegyenek egy főzőtanfolyamon, még nem sejtik, hogy életük legnagyobb kalandja vár rájuk, ahol megtalálhatják mindazt, ami eddig hiányzott az életükből.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!