Jegyvásárlás

Program


Frakk, a macskák réme

Frakk, a macskák réme

Bálint Ágnes örökzöld meséje a Madách Színház művészeinek báb/mesemusical előadásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 26. vasárnap, 10:00

Frakk, a macskák réme
A Kisvakond-produkció alkotóinak új előadása!

Musicalbetétekkel színezett vegyes műfajú (báb+élő szereplős) előadás, melyben Károly bácsi és Irma néni pihenni mennek Hévízre. Itt kezdődnek a gondok. A macskák át akarják venni az irányítást a ház körül, de természetesen Frakk ezt nem hagyja annyiban. Persze a végén barátság lesz a konfliktusból, méghozzá akkora, hogy az utca összes macskája meghívást kap a macskabálba!

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!