Jegyvásárlás

Program


MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is. Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 16:00

Bálint Ágnes újabb műve bábszínpadon!

A Mazsola után Frakk is bemutatkozik, itt az MTVA és Kalap Jakab produkciójában.

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is.  Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

zenés party két részben

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!