Jegyvásárlás

Program


FRANCIA RÚDUGRÁS - vígjáték

FRANCIA RÚDUGRÁS - vígjáték

Szextett két részben, amely lerántja a takarót a férfi és nő hancúrozó titkairól. Az előadás nem véletlenül kapott tizennyolcas karikát: a hat szereplő vágyai menthetetlenül összegabalyodnak a viharos estén.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 8. péntek, 19:00

Mohácsi István
Francia Rúdugrás
18 éven felülieknek
vígjáték

Pikáns dolgokban jók vagyunk !

Szextett két részben, amely lerántja a takarót a férfi és nő hancúrozó titkairól. Az előadás nem véletlenül kapott tizennyolcas karikát: a hat szereplő vágyai menthetetlenül összegabalyodnak a viharos estén. A Francia rúdugrásban Mohácsi a klasszikus helyzetkomikumra épít. A történet szerint egy harmincas éveiben járó házaspár, házasságuk megmentéséért egy szexuálterapeutához fordulnak. A második páros, a különös ötös fogathoz csapódik még Anikó, a titkárnő. Teljesen szabad élőbeszéd, modern, mai szerelmi.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

zenés átirat két részben

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!