Jegyvásárlás

Program


Freakin' Disco

Freakin' Disco

Színpadon a Freakin' Disco
A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 13. péntek, 20:00

Freakin' Disco

Egy különleges exkluzív koncert a festői Szentendre legautentikusabb szórakozóhelyén a Barlangban! A járványügyi helyzetre való tekintettel zárt térben megtartott koncertjeink nézőszámát erősen limitáltuk. A végeredmény egy bensőséges hangulatú, valóban alacsony nézőszámú rendezvény, ahol van elegendő hely táncolni, szórakozni, kikapcsolódni.

Színpadon a Freakin' Disco
A Freakin' Disco zenéje egyszerre mély, táncos és elszállós. Pszichedelektronika. Koncertjeik elemi ereje magával ragad és kirepít az űrbe.

The music of Freakin’ Disco is deep, psychedelic and groovy. The elemental power of their live performances launches the audience to space.

Ajánlatunk


A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek kidolgozottságáról. Igazi ínyencség.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Ajánló


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!