Jegyvásárlás

Program


Freakin' Disco
2

Freakin' Disco

2019 óta várunk arra, hogy megint jöhessünk a Trafóba! Az egy meghatározó koncert volt számunkra, és úgy készülünk, hogy ez is az legyen. Idén nem ledfal lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 20:00

Freakin' Disco

Varga Vince és Bredán Máté per pillanat új portálok és féreglyukak megnyitásával kísérleteznek. Bizonyos szempontból folyamatosan keressük az utunkat, keressük a zenét, ami minket jellemez. Születnek az új számok, amiből majd szépen egyenként összeáll tavaszra a TOTEM című nagylemez. A régi zenék is mindig egy kicsit újraíródnak. Idomulnak hozzánk és mi is állandóan tanulunk belőlük. Nagyon izgalmas egy ilyen különleges koncertre készülni. Kitalálni, hogy mitől áll el a lélegzetünk.

Freakin' Disco:
Csizmás Andris
Keresztes Gábor
Komjáti Áron
Szabó Sipos Ágoston

Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!