Jegyvásárlás

Program


FRÖCCS Tari Annamarival - Párkeresés harmincon túl... - Párkapcsolati bolyongásaink

FRÖCCS Tari Annamarival - Párkeresés harmincon túl... - Párkapcsolati bolyongásaink

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.
Mit tegyünk, hogyha “már benne vagyunk a korban”, és még nem volt vagy éppen nincs párkapcsolatunk? Hogyan küzdjük le a szorongást és a stresszt, amit a párkeresés okoz? Érdemes titkolni, ha nincs elég tapasztalatunk? Vagy épp azt érdemes elhallgatni, ha már túl sok van? Hol és hogyan ismerkedjünk,…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 19:00

Interaktív lélekbúvárkodás. Szórakoztató szituációk kapcsolatainkról – a kigabalyodásban segít pszichológus szakértőnk.

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

---“Már mindenki járt valakivel, csak én nem” - hogyha ez a mondat egy tizenéves szájából hangzik el, csak mosolygunk egyet. Ha viszont egy huszonéves, pláne harmincéves mondja, az inkább furcsa, kínos, és társadalmilag nem igazán elfogadott. A “biztosan valami baj van velem” szorongása egyre erősödik, az önbizalom pedig egyre csökken az évek során, így tényleg sokszor egyre nehezebbé válik a pártalálás. De ha van tapasztalatunk, és harmincas éveinkben egyedül vagyunk, az sem biztos, hogy könnyebb helyzet.

Mit tegyünk, hogyha “már benne vagyunk a korban”, és még nem volt vagy éppen nincs párkapcsolatunk? Hogyan küzdjük le a szorongást és a stresszt, amit a párkeresés okoz? Érdemes titkolni, ha nincs elég tapasztalatunk? Vagy épp azt érdemes elhallgatni, ha már túl sok van? Hol és hogyan ismerkedjünk, mi alapján döntsünk?

Tari Annamária és a Momentán Társulat a társkeresés kanyargós útjain bolyonganak majd, és megpróbálják a humor, játék és beszélgetés segítségével felfejteni a harmincasok kapcsolati nehézségeit, történeteit, sikereit.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!