Jegyvásárlás

Program


FUSION PARTY w/ HUMEN vs. TÁBORFY @ THE PLACC

FUSION PARTY w/ HUMEN vs. TÁBORFY @ THE PLACC

Egy igazán eredeti kooperációval készülünk nektek, ahol a HuMen Brass Band élőben kúszik be a Táborfy által pörgetett dallamok közé. A hangszeres élőzenével és táncosokkal megspékelt bulin a HuMen igazi fűszer lesz, a végeredmény pedig egy orbitális, már-már karnevál hangulatú csapatás!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 22:00

FUSION PARTY w/ HUMEN vs. TÁBORFY @ THE PLACC
KORHATÁR: 16+
A rendezvény csak 16. életévüket betöltött vendégek számára látogatható!

HuMen vs. Táborfy, azaz élőzene vs. DJ. A HuMen Brass Band már több ízben bemutatta, milyen egy igazi hangszeres buli, most a Placcon is bizonyítani fognak. Élőzenei koncertjük Dj Táborfyval kiegészülve még magasabbra emeli majd a party hőfokát!

Egy igazán eredeti kooperációval készülünk tehát nektek, ahol a HuMen Brass Band élőben kúszik be a Táborfy által pörgetett dallamok közé. A hangszeres élőzenével és táncosokkal megspékelt bulin a HuMen igazi fűszer lesz, a végeredmény pedig egy orbitális, már-már karnevál hangulatú csapatás! Ezt kár lenne kihagynod!

FŐSZEREPBEN: HUMEN BRASS BAND
A lemezjátszók mögött: TÁBORFY

Kérjük elővételben vásárolt jeggyel legkésőbb éjfélig érkezzetek meg, vagy legalább vegyétek át a karszalagot a pénztárnál.
Teltház esetén éjfél után nem tudjuk garantálni a bejutást. Megértéseteket köszönjük!

 

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!