Jegyvásárlás

Program


Galambos Erzsi 90 - Születésnapi revü

Galambos Erzsi 90 - Születésnapi revü

Köszöntse velünk a József Attila Színház örökös tagját, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Kiváló és Érdemes Művész Galambos Erzsit!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 17:00

Galambos Erzsi 90 - Születésnapi revü

A zenés játékokban és operettekben tündöklő szubrett és primadonna, Galambos Erzsi 2021 decemberében ünnepelte 90. születésnapját. Végre eljött az idő, hogy a jeles alkalomból méltóképpen tiszteleghessünk csodálatos életműve előtt!

Szeretettel várjuk Önöket is 2022. május 22-én, 17 órától a József Attila Színházba, ahol egy grandiózus születésnapi revü keretében köszöntjük a művésznőt.

A meglepetésekben sem szűkölködő eseményen társulatunk tagjai mellett közreműködik többek között Oszvald Marika, Bodrogi Gyula, Pápai Erika, Hirtling István, Esztergályos Cecília és Soltész Rezső is.

Ajánlatunk


Improvizációs játék önmagunkról Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!