Jegyvásárlás

Program


Gányi Miklós & Friends: Stayin' Cool

Gányi Miklós & Friends: Stayin' Cool

A zenekar stílusának kiindulópontját a tradicionális mainstream jazz adja, amelyet a zenészek teljesen sajátos módon formálnak át a színpadon, bármiféle kötöttség nélkül. Gányi Miklós kvartettje a jazz hagyományos szellemiségét viszi tovább, néhol a dixie- és swing-korszak hangulatát idéző színekkel, máskor viszont egészen modern, már-már a szabad zene határait feszegető hangzásokkal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 14. péntek, 20:00

Ez az alapvető beállítottság a kompozíciókban is megjelenik, amelyek a lehető legtöbb teret engedik az improvizációnak. Gányi Miklós együttese 2016-ban jött létre. A zenekar bemutatkozó koncertje a Bartók Rádió születésnapja alkalmából, élő közvetítés formájában valósult meg. Ennek sikerét követően a formáció az ország több városába eljutott, koncerttermekben, fesztiválokon és klubokban egyaránt játszik. A zenekarvezető nevét triójáról is ismerheti a közönség: három lemezt rögzítettek a japán Atelier Sawano kiadó számára, amelyek közül az első album (Beyond the Moment) megjelenése után két hónappal egészen a tokiói lemezeladási lista harmadik helyéig menetelt, olyan előadók lemezei között, mint Bill Evans, a Modern Jazz Quartet, Enrico Pieranunzi vagy éppen a Herbie Hancock-kal turnézó Kamasi Washington.

Közreműködik:

Gányi Miklós - zongora
Soso Lakatos Sándor - szaxofon
Oláh Péter - nagybőgő
Lakatos Pecek András - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!