Jegyvásárlás

Program


Garantált vezetés

Garantált vezetés

Garantált idegenvezetések
A tavalyi nagy sikerű idegenvezetésekhez hasonlóan idén is szeretettel várjuk az egyéni érdeklődőket garantált idegenvezetéseinkre!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 28. szerda, 16:00

A túra során megismerheti a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotásának, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Bazárnak múltját és jelenét. Azidegenvezetéssorán az épület azon részei is bejárhatók, amelyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók! Szakképzett idegenvezetőink agarantálttúrán magyar nyelven mutatják be a látogatóknak a Várkert Bazárt a Testőrpalotától a Neoreneszánsz kerten át a Déli palotákig. Agarantáltvezetéseink időpontjain lehetőség van angol/francia nyelvű egyéni vezetésre is – ehhez azonban előzetes jelentkezés szükséges!

Indulás: a Jegy és Turisztikai Információs Iroda elől (Várkert Bazár főbejárat)
 

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!