Jegyvásárlás

Program


Gémesi Gergely: A mennyek kapujában

Gémesi Gergely: A mennyek kapujában

Gémesi Gergely: A mennyek kapujában
ősbemutató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 26. szombat, 19:00

A mennyek kapujában egy lelki keresztút, melynek tétje, hogy eljutunk-e önmagunk feláldozásához és merjük-e vállalni a szenvedés általi megtisztulást. Amikor magunkra maradunk és nincs más kapaszkodó, csak a hit ereje, merünk-e igazán erősek lenni és odaadni magunkat egy számunkra megfoghatatlan világnak. Az élet és halál közti lét küzdelmeit mutatja be a mű, emberi érzéseket, a magányt, a kiüresedést, a boldogság keresését. A darab legfőbb üzenete, hogy ha a sok nehézségben is az igaz utat járjuk, az ima és a megbocsátás erejével eljuthatunk az ’örök fényességbe’.

A több tételes alkotás egy zenei fohász. A teljes mű leginkább az oratórikus műfajhoz áll közel, de keverednek benne klasszikus és könnyűzenei részek is.

Szólisták:
Népi ének: Czelleng Réka
Szoprán: Reményi Anna
Tenor: Nagy Bertalan
Bariton: Gombos Viktor

Közreműködnek:

Gödöllői Szimfonikus Zenekar
Talamba Ütőegyüttes Gödöllő

Cavaletta Nőikar (karigazgató: Márton Danku István)
Gödöllői Városi Vegyeskar (karigazgató: Pechan Kornél)

Vezényel: Farkasházi Dávid
Időtartam: 60 perc (Az este elhangzik a szerző több műve, melyből az ősbemutató 40 perc).

Az előadás támogatói: Gödöllő Város Önkormányzata, Művészetek Háza Gödöllő, Fr. Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!