Jegyvásárlás

Program


Genius Loci - A francia klasszicizmus és romantika világa

Genius Loci - A francia klasszicizmus és romantika világa

A XVIII. század végén megszülető klasszicizmus ideája az ókori művészet volt. Ez az új irányzat Párizs építészetében is jelen volt, és maradandó alkotások őrzik az emlékét. Elég csak a diadalívekre, a tőzsde épületére gondolni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 17. kedd, 18:00

Genius Loci - A francia klasszicizmus és romantika világa

Ludmann Mihály művészettörténész előadása

A XVIII. század végén megszülető klasszicizmus ideája az ókori művészet volt. Ez az új irányzat Párizs építészetében is jelen volt, és maradandó alkotások őrzik az emlékét. Elég csak a diadalívekre, a tőzsde épületére gondolni. A klasszicizmus a képzőművészetben is meghatározó volt. A XIX. század elején azonban új irányzat született, a romantika, amely nem csak a képzőművészetben, hanem az irodalomban és a zenében is jelentős változást hozott.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!