Jegyvásárlás

Program


Genius Loci - Siena I.

Genius Loci - Siena I.

A Genius Loci sorozat utolsó két előadásán Sienának, a toszkán városnak a jelentős művészeti emlékeit idézzük fel. Siena Toszkána másik jelentős városa, és hosszú ideig Firenze vetélytársa volt. Etruszk alapítású, majd a rómaiak meghódították, de jelentős várossá csak a 12. században vált.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 22. kedd, 18:00

Genius Loci - Siena I.

Ludmann Mihály művészettörténész előadása.

A Genius Loci sorozat utolsó két előadásán Sienának, a toszkán városnak a jelentős művészeti emlékeit idézzük fel. Siena Toszkána másik jelentős városa, és hosszú ideig Firenze vetélytársa volt. Etruszk alapítású, majd a rómaiak meghódították, de jelentős várossá csak a 12. században vált. Maradandó építészeti alkotásai is ezután születtek meg, mint a Santa Maria Assunta katedrális. Ekkor épült a gótikus városháza is. Sajátos, hogy ezt az arculatát a város történelmi magja mind a mai napig megőrizte. Ezeken kívül számos más jelentős gótikus emléke is van, és a város nagy szülöttjének, Sienai Szent Katalinnak az emlékét is őrzik.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!