Jegyvásárlás

Program


Gerendás Péter és Szakcsi Lakatos Béla koncertje

Gerendás Péter és Szakcsi Lakatos Béla koncertje

Ez a koncert igazi zenei csemegét ígér: két művész egymástól eltérő zenei világa összekapcsolódik egy felejthetetlen este erejéig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 30. péntek, 19:00

Gerendás Péter és Szakcsi Lakatos Béla koncertje

Elhangzanak jazz standardek, saját szerzemények, sokféle íz és hangulat… Body and soul; God bless the child; Átölel a múlt; Elkésett Karnevál és még sok-sok nagyszerű szerzemény.

Rossz idő esetén a koncert a színházteremben lesz.

A koncert az NKA Hangfoglaló program keretében valósul meg.

Ajánlatunk


Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!