Jegyvásárlás

Program


Góbé és PásztorHóra táncház + Dudabál

Góbé és PásztorHóra táncház + Dudabál

Kedves Emberek!
A böjti elcsendesedést és a húsvéti ünneplést követően ismét dudaszótól tesszük hangossá a budapesti éjszakát. Dudabálunkat a Fonó Budai Zeneház fogadta be, ami azon túl, hogy az egyik legrangosabb népzenei rendezvényközpont, hatalmas helyet kínál nektek a tánchoz!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 30. csütörtök, 20:00

Ezúttal a Bakonyerdőt délkeleti irányban elhagyva a Mezőföldre utazunk, és mezőföldi táncokkal ismertetünk meg titeket oktatónk, Gyémánt Ádám aranysarkantyús táncos, a Népművészet Ifjú Mestere segítségével. A talpalávalót szokásunkhoz híven a duda fogja szolgáltatni.
A táncoktatást követően most sem marad el a kötetlen nótázás és szabad tánc a Bakony, a Dél-Dunántúl, a Dél-Alföld és a Felföld különböző vidékeinek pásztorzenéire.
Várunk mindenkit szeretettel!

A Góbé zenekar mostanában a növekvő látogatottságú világzenei koncertjei miatt válik egyre ismertebbé, de tagjai ezzel együtt ugyanolyan fontosnak tartják az autentikus magyar népzene stílushű megszólaltatását. Továbbra is céljuk a magyar táncházba járó közönség igényes kiszolgálása, ezért örömmel indítanak rendszeres táncházat a Pásztorhórával együttműködve. A két zenekart eleve összeköti egy közös tagjuk, de egyébként is nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

Góbé:
Rigó Márton - hegedű
Csasznyi Imre - tambura, ének
Egervári Mátyás - cimbalom, tambura
Vizeli Máté - brácsa
Timár Márton - bőgő


A PásztorHóra azért alakult 2014 nyarán, hogy a talpad alá húzza a ropogós táncmuzsikát. Táncházainkban olyan erősen sodor a lendület, hogy magával ragad! Fáradtságot nem ismerve szaggatjuk a vonókat, amíg az őrült, szenvedélyes tánctól mágikus hatalmú révület lesz úrrá a testeden. Dobunk szavára dübörög a parkett a lábad alatt, az extázis hatalmába kerít! Dinamikus, fiatalos, energikus, pörgős, katartikus zenével vár rád a P H U C F B azaz a PásztorHóra Urban Csángo Folk Band!

PásztorHóra:
Bergics András - hegedű, duda
Újházi Ádám - hegedű
Szlama László - koboz,
Egervári Mátyás - cimbalom, duda
Okos Gergely - dob

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!