Jegyvásárlás

Program


godfater. - Tátrai–Borlai–Szebényi–Gotthárd–Kéri

godfater. - Tátrai–Borlai–Szebényi–Gotthárd–Kéri

Kárpátia, Tűzkerék, Juventus, Syrius, Mini, Olympia, Generál, Skorpió, Hobo Blues Band, Radics Béla Emlékzenekar, Tátrai-Török Tandem, Tátrai Band, Magyar Atom, Boom Boom, Latin Duó, Tátrai Trend - és godfater. a végére.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 4. péntek, 20:00

Semmi különös, nem egy átfogó magyar rocktörténeti könyv tartalomjegyzéke, „csak” Tátrai Tibor gitáros zenekarainak névsorolvasása. A pazar lista végén ott a legújabb formáció, a godfater., amely egy igazi supergroup sokszínű, leginkább dögös bluesrockkal.

Tátrai Tibor a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész gitárlegenda jelentőségét a magyar zenében leginkább tényleg ezzel az elképesztő zenekari listával lehet illusztrálni. Na meg azzal, hogy a fenomén zenész nem tud leállni - szerencsénkre. 2020-ban hívta életre legújabb zenekarát, a godfater.-t, amely egy igazi supergroup. A fiatalabb generáció hangszeresei közül csupa mai nagyágyú található a zenekarban. „Tibusz” mellett színpadon áll az énekes-billentyűs Szebényi Dani, az egyik legkeresettebb billentyűs, dalszerző, stúdiózenész az új zenészgenerációból. Aztán gyakori zenésztársa, Mike Gotthard gitáros, akinek játékában Tátraiéhoz hasonlóan szintén keveredik a blues, a rock és a jazz. A zenészcsaládból származó basszusgitáros, Kéri Samu szemtelenül fiatal tehetség, a rangos névsort pedig Borlai Gergő zárja, aki az elmúlt évek során, hosszú munka eredményeképp vált igazi világsztárrá. Több mint ötszáz lemezen játszott már karrierje során, emellett zeneszerzőként is aktív. A kvintett a blues és a rock energikus, csak rá jellemző egyvelegét játssza, saját dalok mellett műsorra tűzi Tátrai Tibor pályafutásának emblematikus szerzeményeit is. Finom blues, rock, soul keveredik mázsás riffekkel.

Rendező: Müpa

godfater.:

gitár: Tátrai Tibor
ének, billentyűk: Szebényi Dániel
gitár: Mike Gotthard
basszusgitár: Kéri Samu
dob: Borlai Gergő

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!