Jegyvásárlás

Program


Gombos Jim és a Rettegett 13
2

Gombos Jim és a Rettegett 13

Jim és Lukács második kalandja a távóriáshoz vezet, ám közben 13 rettegett kalóz nyomára bukkannak. Sőt, eljutnak egy csodálatos víz alatti városba, megfejtik a vassziklák titkát, és fény derül Gombos Jim rejtélyes származására is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 6. szombat, 12:30

Gombos Jim és a rettegett 13 / Jim Knopf und die Wilde 13
német családi vígjáték, kalandfilm, 110 perc, 2020
6 éven aluliak számára nem ajánlott  

Egy év telt el azóta, hogy Gombos Jim és legjobb barátja, Lukács visszatértek veszélyes kalandjukból. Nem sokáig ülhetnek azonban a babérjaikon, ugyanis sötét felhők gyülekeznek: a "Rettegett 13" néven ismert kalózbanda megtudta, hogy Vicsornét a két masiniszta, és ezért bosszút esküsznek.

Főszereplők:
Jim Knopf.............. Solomon Gordon
Lukas.................... Henning Baum

Rendező: Dennis Gansel

Bemutató dátuma: 2021. október 14.
Forgalmazó: ADS Service Kft

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

zenés átirat két részben

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!