Jegyvásárlás

Program


Good day today! - A gyermekbántalmazás ellen

Good day today! - A gyermekbántalmazás ellen

A Genéziusz Színház bemutatja:
Good day today! – A gyermekbántalmazás ellen
"Ím, a példa, hogy ki szépen kimondja a rettenetet, azzal föl is oldja." (Illyés Gyula)

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 14. vasárnap, 19:30

Gyerekbántalmazásnak nevezzük, ha valaki sérülést, fájdalmat okoz egy gyermeknek, vagy, ha a gyermek sérelmére elkövetett cselekményt - noha tud róla, vagy szemtanúja - nem akadályozza meg, illetve nem jelenti. A gyermeket bántalmazás érheti családon belül, illetve családon kívül.

A gyermekbántalmazás magában foglalja a fizikai és/vagy érzelmi rossz bánásmódot, a szexuális visszaélést, az elhanyagolást, vagy hanyag bánásmódot, a kereskedelmi vagy egyéb kizsákmányolás minden formáját, amely a gyermek egészségének, túlélésének, fejlődésének vagy méltóságának tényleges vagy potenciális sérelmét eredményezi egy olyan kapcsolat keretében, amely a felelősségen, a bizalmon vagy a hatalmon alapul.

Öt fiatal történetét meséljük el, akik valamilyen módon abúzus áldozatai lettek. A fiatalok azt mesélik el, hogy a történtek fényében hová fejlődik, fut ki az életük. Ahhoz, hogy az előadás minden szempontból hiteles legyen, dr. Atalay Borbála ügyvéd és Lehoczki Andrea pszichológus segítette a munkánkat. Célunk, hogy megtörjük a témát övező hallgatást, hogy megértessük, beszélni kell róla, hogy az érintetteket bátorítsuk, hogy kérjenek segítséget.

Az előadás után alkalom nyílik egy kötetlen beszélgetésre is.

Szereplők:
Csilla: Jónás Anna
Saci: Rupáner Ágnes
Edit: Csíkos Mariann
Norbi: Ván Demeter
Dani: Horváth István
Közreműködött:
Lehoczki Andrea – pszichológus
dr. Atalay Borbála - ügyvéd
 
Fény és hang: B Juhász Péter
Rendezőasszisztens: Remzső Andrea
Rendezte: Horváth István

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!