Jegyvásárlás

Program


Gospel karácsony - VINCENT BOHANAN & SOUND OF VICTORY - New York-USA

Gospel karácsony - VINCENT BOHANAN & SOUND OF VICTORY - New York-USA

Gospel karácsony - VINCENT BOHANAN & SOUND OF VICTORY - New York-USA

Töltse meg szívét melegséggel örökzöld gospel és karácsonyi dalok által élőben a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban! Páratlan karácsonyi élmény az adventi készülődésben, december 10-én 19 órakor.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 19:00

VINCENT BOHANAN & SOUND OF VICTORY Gospel kórus /New York-USA/ először Magyarországon!

Európai turnéjának állomásaként Zalaegerszegre látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Sound of Victory. Vincent Bohanan new york-i Gospel kórusa először jön Magyarországra, aZalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokbalátogatók elsők között lehetnek részesei e páratlan karácsonyi élménynek.

A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban Brooklyn-i és Bronx-i fiatalokból. Az évek során rengeteg világhírű előadóval megosztották a színpadot, többek közt a Grammy Díjas Cece Winans, Mariah Carey vagy Hezekiah Walker tiszteletes személyével.

A koncert során az örökzöld gospel, és a karácsonyi dalok mellett olyan világslágereket is előadnak majd gospel verzióban, mint a „Stand By Me”, John Lennon-tól a „War is over”, vagy Whitney Houston-tól az „I Love the Lord”. Ezek a dalok a látványos koreográfiával együtt mind felmelegítik majd a szívünket.

A kórus a 25 koncertből álló európai turnéja során Magyarországot követően még Romániában, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban és még a Vatikánban is fellép a Pápa előtt!

Ünnepeljünk együtt december 10-én Zalaegerszegen, ahol garantáltan megtelik a szívünk melegséggel.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!