Jegyvásárlás

Program


Grencsó Free Port with Lewis Jordan (HU/US)
3

Grencsó Free Port with Lewis Jordan (HU/US)

A két szólista-egyéniséghez ezúttal a Grencsó Kollektívából már ismerős Benkő Róbert és Miklós Szilveszter csatlakozik, hogy együtt tárják ki előttünk egy korlátoktól mentes zenei világ kapuit – nekünk csak annyi a dolgunk, hogy előítéletmentesen sétáljunk be rajta.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 22. csütörtök, 20:00

Grencsó Free Port with Lewis Jordan (HU/US)

Közreműködik:
Lewis Jordan - altszaxofon, versek
Grencsó István - fúvós hangszerek
Benkő Róbert - nagybőgő
Miklós Szilveszter - dob

Grencsó István és az afro-amerikai szaxofonos-költő Lewis Jordan ismeretsége 2003-ra nyúlik vissza. Közös alkotómunkájukat a BMC Recordsnál megjelent két elismert lemez dokumentálja (Homespun in Black and White / Szőttes fekete-fehérben, 2009 és Local Time, 2011). „Számomra (Grencsó) István azzal a szellemiséggel közelíti meg a zenét, amely engem leginkább foglalkoztat. A »szabad zenét« ugyanúgy értelmezi, ahogy az bennem is rezonál: van benne szenvedély, energia és szívből jön. Szerzeményei és kifejezési szabadsága együtt vezetnek el egy kompromisszummentes és érzékeny élményhez” – írta Lewis Jordan az első lemez kísérőfüzetében Grencsóról, s aligha fogalmazhatott volna találóbban zenésztársáról, illetve a kettejük találkozásából született szerzeményekről. A két szólista-egyéniséghez ezúttal a Grencsó Kollektívából már ismerős Benkő Róbert és Miklós Szilveszter csatlakozik, hogy együtt tárják ki előttünk egy korlátoktól mentes zenei világ kapuit – nekünk csak annyi a dolgunk, hogy előítéletmentesen sétáljunk be rajta.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!