Jegyvásárlás

Program


Guliba Társulat: Pásztorkodók

Guliba Társulat: Pásztorkodók

Két néptáncos, néptáncpedagógus barát feltett magának egy nagyon fontos kérdést, majd ennek megválaszolása után gondoltak egyet, és megalapították a GULIBA TÁRSULATOT. Ez a kérdés a következő volt: „Mit kívánunk gyermekeinknek?”  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 26. szombat, 16:00

A választ pedig ily módon fogalmazták meg: „Saját tánc-, ének- és szokáshagyományainknak élményszerű megismerését és megélését egy olyan úton, melynek három alappillére a játék, a mese és a humor. Ez egy kulcs a gyermeki lélekhez.” Fontosnak tartják, hogy a gyerekek ne csak nézőként legyenek jelen előadásaikon, hanem aktív szereplőként is részesei lehessenek az élménynek. Több éves, gyerekekkel eltöltött pedagógiai munkájuk során talán az alábbi gondolat lett a legfontosabb:

„Mi leguggolunk hozzájuk játszani, és így tudunk igazán felemelkedni az ő kis világukhoz.”

A Guliba Társulat „Pásztorkodók” című mesés, táncos előadásában többek között a pásztor ünnepekhez kapcsolódó hagyományokkal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Így részesei lehetnek például a Szent György napi harmatszedésnek és az állatok kihajtásának. Megtudhatják a műsorból, mit jelent, ha kilátszik a varjú a búzából, vagy miért jó, ha Szent György nap előtt mennydörög. Ezen kívül végigkísérhetik kalandos útján a kecskéjét kereső pásztort is. Mindezt élő muzsika, ének és tánc teszi még élvezetesebbé. A műsor után a társulat tagjai hangszer bemutatóval, énektanulással, és táncházzal készülnek a gyerekeknek.

Társulati tagok:

Gyémánt Ádám
Máté Móric

Zenészek:

Király Dávid – furulya, duda
Németh András - tekerőlant

2 éves kor alatt ingyenes

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!