Jegyvásárlás

Program


Gulyás Csilla hárfaművész koncertje - Filmzenék, ahogyan még nem hallottuk

Gulyás Csilla hárfaművész koncertje - Filmzenék, ahogyan még nem hallottuk

Gulyás Csilla 1975-ben született Budapesten. Bár családjában azelőtt senki nem tanult zenét, szülei támogatták a kislány már igen korán megmutatkozó zenei tehetségének kibontakoztatását és beíratták a legközelebbi zeneiskolába.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 23. csütörtök, 18:30

Zeneiskolai tanulmányai után - a Radnóti Miklós Gyakorló Gimnázium elvégzésével párhuzamosan - a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában zenei érettségit tett. Időközben a 80-as, 90-es években idelátogató összes akkori neves hárfaművész (Dalló Gyula, Würtzler Arisztid, Ion Ivan Roncea, Maria Graf) kurzusán részt vett, s még hazai hárfaverseny híján ifjúsági koncerteken, fesztiválokon, kerületi kulturális eseményeken lépett fel. 1999-ben szerezte első, 2005-ben második diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Tanárképző Intézetében, majd Egyetemi Tagozatán.

Tanulóéveitől kezdve játszik különböző zenekarokban (a Honvéd Szimfonikus Zenekarban, a BM Duna Szimfonikus Zenekarában, a Danubia Ifjúsági Zenekar egyik első hárfásaként Kobayashi Ken-Ichiro, Jurij Szimonov és Héjja Domonkos keze alatt); a legváltozatosabb felállású kamarazenei együttesekben zenél (alapító tagja a Trió Hárfisszimónak, az egyetlen magyar hárfatriónak); emellett több éve az országban egyedülálló koncepciójú Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola hárfa tanára.

2006. decemberében, a Hungaroton gondozásában jelent meg Gulyás Csilla első szólólemeze: "Az én hárfám" címmel, azóta több lemeze is napvilágot látott. Repertoárjában a klasszikus zene ismert

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!