Jegyvásárlás

Program


GYERMEKNAP - HALÁSZ JUDIT: CSIRIBIRI KONCERT + MEGLEPETÉS
4

GYERMEKNAP - HALÁSZ JUDIT: CSIRIBIRI KONCERT + MEGLEPETÉS

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, Budapesttől 25 km-re, a Benta-patak völgyében helyezkedik el. Színházi előadások alkalmával 600 fő, koncerteknél 1000 fő a hely befogadóképessége. Igyekszünk minden korosztály számára színvonalas kikapcsolódást biztosítani.

A legújabb kormányrendelet értelmében 500 fő alatti rendezvényen NEM SZÜKSÉGES VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BEMUTATÁSA!

A maszk viselete kötelező, amennyiben nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal! 3 év alatt ingyenes a rendezvényen való részvétel.Jegyek a helyszínen is vásárolhatók.    


K „CSIRIBIRI”
HALÁSZ JUDIT ELŐADÁSA

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

18 megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a művésznővel. A „Csirbiri” koncerten a  filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze  „Kezdődhet a mulatság” cimmel.

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek  - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, - a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

Ajánló


Erkel Ferenc: Bánk bán Opera három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Emberi játszmák női és férfi hangokon

Az elmúlt évek egyik legnagyobb irodalmi szenzációja Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni 1935 és…