Jegyvásárlás

Program


Gyermekszínház - Diótörő

Gyermekszínház - Diótörő

A Diótörő meséjét mindenki ismeri. A Nektár Színház olyan feldolgozást készített -az eredeti Ernst Theodor Amadeus Hoffmann által írt mese alapján-, melybe a balett szervesen illeszkedik. A gyermekek számára a prózai megfogalmazás könnyebben érthetővé válik az amúgy bonyolult – álomjelenetekkel tűzdelt balett szvithez képest.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 9. csütörtök, 14:00

Gyermekszínház - Diótörő

A történet Karácsony estéjén játszódik amikor is a testvérpár –Marika és Frici– izgatottan várják az ajándékokat. Legfőképp keresztapjuk meglepetésére kíváncsiak, hiszen ő minden évben valami különlegességgel kedveskedik nekik. Most sincs ez másképp... A Diótörő érkezik... A bábu a mese szabályai szerint életre kel és Marika képzeletében álmai Hercegévé válik... Megküzd az Egérkirállyal... majd a fináléban Ferdinánd személyében belép az ajtón.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk, de az a felnőtt sem fog unatkozni, aki őket elkíséri.

A Gyermekszínház c. sorozat darabja.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!