Jegyvásárlás

program


Dato






Asszisztens: Szalai Judit

Zene: Balázs Árpád és mások műveiből montázs
Jelmez, díszlet: Váray Ibolya
Jelmezfelelős: Nagyné Vass Katalin
Az eredeti művet írta: Marék Veronika
Figurák: Richly Zsolt
Dramaturg: Csepi Alexandra

Koreográfus: Velekei László Seregi- és Harangozó-díjas, Érdemes művész

Táncolják:

A Kockásfülű nyúl – Nagy Franciska
A vadóc Kriszta – Joó Lea Napsugár
Az álmodozó Menyus – Nikolas Askonidis
A kicsi és butácska Kistöfi – Borna Cicak
A nagydarab, vásott fiú, Mozdony – Gémesi Máté

„Könyvünk meséi egy öreg bőröndben laknak, a bőrönd egy limlomos kamrában, a kamra egy toronyház tetején, ott, ahová a veréb sem száll fel, mert elszédül és lepotyog. Reggelenként kinyílik a bőrönd és kilép belőle a Kockásfülű nyúl. Távcsövével a kéményhez ugrándozik, hogy onnan lesse meg, vajon mit csinálnak barátai.”

Egy születésnapra mindenki nagy várakozással készül: a szülinapos a vendégeket - a vendégek a szülinapost szeretnék boldoggá tenni. De mi történik, ha minden előkészületbe hiba csúszik: ha az ünneplő pulcsi nem megy a fejre, ha az ajándékdoboz nem méltóztatik beleférni a neki szánt csomagolásba, ha a cukrászmester grandiózus tortája a tányérok helyett a földön landol? Egy dolog: a Kockásfülű nyúl jön és segít!

A Pannónia Filmstúdió ikonikus rajzfilmhőséről - a Kockásfülű nyúlról – és barátairól szóló sorozat nagy sikerrel futott 1977-es megszületésétől a magyar televízión, majd a világ 90 országában. Az animációs mese rendezője Richly Zsolt, a történetek szerzője Marék Veronika volt, zenéjét Balázs Árpád komponálta. A propeller fülekkel rendelkező bájos segítőt, a vadóc Krisztát, az álmodozó Menyust, a butuska Kistöfit és a rosszcsont Mozdonyt most a Győri Balett színpadán láthatják viszont kicsik és nagyok.

Ajánlott korosztály: 0-5 év

Bemutató: 2024. június 23. 11:00 15:00 17:00 – Győri Balett Stúdió
XIX. Magyar Táncfesztivál

PÅ PLAKATEN


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.