Jegyvásárlás

Program


Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja. Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 13. péntek, 19:00

Hajdu you do? - Hajdu Steve stand up show

A műsor szándékosan használ állandó elemeket, úgy mint zenés betétek, de nagy hangsúly van az improvizáláson, ami a stand up sajátja.
Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, minek következtében a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik.
Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog hazamenni, mivel szünet nem lesz!
60-70 perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen 8 és 1/2 órának fog tűnni.
Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, az egyedül élők pedig tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt.
Megígérhetném a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk.

                                                                                                      Hajdu István (Steve)

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!