Jegyvásárlás

Program


HAJDU YOU DO? - Hajdú Steve stand up show-ja

HAJDU YOU DO? - Hajdú Steve stand up show-ja

Hajdu you do? – Hajdu Steve stand up show-ja

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 20:30

„Az előadás direkt módon használja az interaktivitást, ami miatt a nézők nincsenek biztonságban, ezért elképzelhető, hogy néhányuk a színpadi szereplés élményével távozik. Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog hazamenni, mivel szünet nem lesz! 50 perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen 8 és 1/2 órának fog tűnni. Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, viszont az egyedül élők tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt.”

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!